OVER LINDA

Mijn naam is Linda Bronts (1961). Ik heb een praktijk aan huis als slaaptherapeut, coach en voetreflexoloog. Daarnaast werk ik als slaaptherapeut in een multidisciplinair slaapteam in een ziekenhuis.

Slaapmethode

De slaapmethode die ik heb ontwikkeld beslaat gemiddeld 4 sessies. In deze bijeenkomsten geef ik informatie over slaap en leert u oefeningen om belemmerende patronen te doorbreken.
Ik werk op energetisch niveau. (Waar) bent u aanwezig? De thema's waar ik in de loop van de jaren mee gewerkt heb zijn vermoeidheid, burnout, overgewicht, depressie, grenzen, verslaving, angst, contact met jezelf kwijt zijn.

Mijn kunde is dat ik makkelijk met u mee kan kijken waar uw slaapprobleem en/of uw vermoeidheid door wordt veroorzaakt, om deze vervolgens op te heffen.

Voetreflex

Voetreflex hoort al 25 jaar bij me. Voeten zijn de spiegels van het lichaam en voetreflex werkt helend en ontspannend. Ik vind het fijn om te doen en verbaas me steeds weer over de informatie die zich in de voeten bevindt. Verder heb ik me gespecialiseerd in voetdiagnostiek. Het lezen van de voeten geeft veel informatie en ingangen om uw welzijn te vergroten.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn maatschappelijk werk, healing, voetreflextherapie, voetdiagnostiek, TA (transactionele analyse) en NLP master (neurolinguistisch programmeren). Ik ben aangesloten bij de ethische commissie van Opleidingscentrum Phoenix in Utrecht.

 
Linda Bronts
Andreashof 7
3511 VZ Utrecht
Tel: 06-47334099
Email: bronts@casema.nl
Website: www.lindabronts.nl